Web Analytics Made Easy - Statcounter

یه گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، دکتر عبدالخلیل معظم زاده روز چهارشنبه در جلسه مشترک اعضای شورای راهبردی و برنامه‌ریزی نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس که با حضور نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌ها در پروژه نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: انقلابی که آغازش هشدار بر بیدارباش و استمرارش تا رسیدن به پیروزی تماماً حکایت از بیداری و ظلم‌ستیزی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان خاطرنشان کردند: گرامیداشت و پاسداشت ارزش‌های دهه فجر در واقع نهادینه کردن ارزش‌های ایمانی و انقلابی است و تقارن آن با ایام فاطمیه در سال جاری بسترساز شرایطی شده تا بتوانیم ریشه‌های ارزشی این انقلاب را هر چه بیشتر و بهتر تبیین‌کننده باشیم.

دکتر معظم زاده گفت: با این اوصاف باید دهه فجر را مطلع الفجر انقلابی دانست که خون‌بهایش، شهدا و ایثارگرانی شدند که با بذل جان‌عزیز خود نهال تناور آن را استحکام بخشیدند و موجبات ریشه‌دار شدن هر چه بیشتر این نهال شدند.

رئیس شورای راهبردی و برنامه‌ریزی نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس اظهار داشت: اکنون‌که در مقطع خاصی از تاریخ تحولات جهان و در موقعیت حساس و سرنوشت سازی از دوران انقلاب اسلامی قرار داریم مسئولیت همه ما ایجاب می‌کند تا ریشه‌ها و آثار گوناگون انقلاب عزیزمان را در ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هر چه بیشتر و بهتر بشناسیم و بتوانیم با برنامه‌ریزی حساب‌شده ارکان انقلاب را هرچه بیشتر و مستحکم‌تر تثبیت کنیم و همین رویکرد طلب می‌کند تا انگیزه اصلی مردم مؤمن و مسلمان را که همانا ایجاد استقلال فرهنگی، آزادی و جمهوری اسلامی بوده با تحلیل هر چه دقیق‌تر چه به لحاظ نظری و چه به لحاظ برنامه‌ریزی عملی برای اجرای آن‌ها، دوام و قوام هر چه بیشتر انقلاب اسلامی‌مان را ضامن گردیم.

دکتر معظم زاده تصریح کرد: گرامیداشت ایام دهه فجر بر همه ما فرض است، اما فرض­تر و مهم‌تر از آن بارور نمودن ارزش‌های آن است تا این ارزش‌ها را در وجودمان ریشه‌دار نماییم و بتوانیم آن باشیم که انقلابمان خواست و آن کنیم که انقلاب و ارزش‌هایمان طالب بود.

معاون پشتیبانی و تحول اداری ریاست جمهوری تأکید کرد: فلسفه تشکیل شورای راهبردی و برگزاری چنین جلساتی مرور و بازخوانی دوباره نقش و عملکرد دولت و نقش‌پذیری دولتمردان در سال‌های پرافتخار دفاع مقدس است و از همین منظر است که امام خمینی (ره) به فرزندان کوچک جهادی‌شان لقب سنگر سازان بی سنگر را اطلاق نمودند.

دکتر معظم زاده، نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس را یکی از 57 پروژه مهم و تعریف‌شده سازمان موزه انقلاب اسلامی برشمردند و تصریح نمودند: شناسایی اسناد و مدارک سال‌های دفاع و حماسه، هر یک جلوه‌ای از دفاع مقدس را به همراه دارند و ضرورت دارد تا با حفظ و نگهداری آن‌ها میراث ارزشمند دفاع مقدس را به نسل‌های آینده انتقال دهیم.

رئیس شورای راهبردی و برنامه‌ریزی نقش و عملکرد دولت در دفاع مقدس ضمن تشکر از اقدامات و تلاش‌های خالصانه نمایندگان تام‌الاختیار دستگاه‌های اجرایی در ثبت تاریخ شفاهی و کتبی دفاع مقدس که با دیدوبازدید بیشتر با خانواده معزز شهدا و ایثارگران و ثبت و ضبط عینیت­ها و دیدنی­های این عزیزان محقق می‌شود، اظهار داشت: استقرار و راه‌اندازی آرشیو دیجیتالی دولت در دفاع مقدس و تشکیل ساختار مجازی جهت دسترسی به اسناد آرشیو شده به‌گونه‌ای که برای تمامی دستگاه‌های اجرایی قابل‌دسترس باشد از اهم موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون پشتیبانی و تحول اداری تشکیل شورایی متناظر با شورای راهبردی در سازمان‌ها و دستگاه‌ها را مورداشاره قرار داد و گفت: ضروری است ضمن تعریف ردیف بودجه در قانون بودجه سنواتی در جهت پیشبرد اهداف شورای راهبردی برنامه‌ریزی گردد.

دکتر معظم زاده ضمن تأکید بر ترویج هر چه بیشتر و پرشورتر ارزش‌های انقلابی و اسلامی در جامعه گفت: تعامل بیشتر با رسانه ملی و دیگر رسانه‌های ارتباط‌جمعی استانی و منطقه‌ای برای تبیین هر چه ‌بهتر آرمان‌های دفاع مقدس باید موردتوجه تمامی دست‌اندرکاران و مجریان حوزه دفاع مقدس باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور

به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن کارگر عصر دوشنبه در جلسه‌ای را که با حضور استاندار گلستان برگزار شد، با بیان اینکه همه مردم از هر قوم، زبان و دینی در دفاع مقدس سهم داشتند، اظهار کرد: هیچ فردی نمی‌تواند دفاع مقدس را انحصاری کند چرا که همه اقشار جامعه در آن نقش داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه باید ایثارگری‌ها و رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس را به نسل امروز انتقال دهیم، افزود: این داشته باید به عنوان میراث از آن نگهداری شود تا در اختیار آیندگان قرار گیرد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: اگر چه به نقش بانوان در دوران دفاع مقدس زیاد پرداخته نشده است اما باید گفت نقش این قشر از جامعه کمتر از مردان نبود و نباید آن را به فراموشی سپرد.

وی یادآور شد: تا کنون اقدامات خوبی از سوی استان گلستان برای حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس صورت گرفته است که بسیار مورد توجه است.

کار گر از افتتاح پنج موزه دفاع مقدس در پنج استان کشور خبر داد و اظهار کرد: این پروژه امسال در سالروز عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر در استان‌هایی چون گلستان، لرستان، گیلان، زنجان و قزوین به بهره برداری خواهد رسید.

کد خبر 6098778

دیگر خبرها

  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • یادواره شهدای روستای عیش آباد رفسنجان
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود